top of page

Ajanvarauskalenteri

Nettiajanvaraus on helppo ja nopea tapa varata aika meille

mihin tahansa palveluun. Voit tehdä varauksen vaikka keskellä yötä,

eikä se vaadi kirjautumista. 

Ohjeet & Ehdot

Valitse ensin työn kategoria ja valitse sitten työ.

Ajanvarauksessa annetut hinnat ovat suuntaa antavia. 

Lyhyet hiukset paljastavat korvat osittain, tai kokonaan. Keskipitkien pisin mitta on olkapäillä.

Pitkät hiukset ulottuvat lapaluiden yläpuolelle ja extrapitkät niiden alle. Katso kuva alla. Jos tunnet, että hiuksesi ovat erittäin paksut; valitse porrasta pidempien hiusten aika. Jos olet epävarma, valitse mielummin pidempi mahdollinen jotta aika varmimmin riittää. Hinta määräytyy toteutetun työn mukaan, ei varatun ajan. Ajanvarauksessa käytettävä aika on maksimiaika mitä toimenpiteeseen varataan.  

Huomaathan, että eri tekijöillä samaan työhön voi mennä eri verran aikaa.

Suurempiin muutoksiin, kuten halutessasi muuttua tummasta vaaleaksi tai muuten ison värimuutoksen, varaa ensin konsultaatioaika. Värikonsultaatio on aina ilmainen.

Toivomme jos on mahdollista, että varaisit ensimmäisen tai viimeisen  mahdollisen vapaan ajan. Näin saamme kalenterin täytettyä tehokkaammin ja hintamme pysyvät kohtuullisina jatkossakin, kun päivät pystytään hyödyntämään täysimääräisesti.


Valittuasi sopivan ajan, kirjoita kenttiin oikea nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

"Lisätiedot"- kohtaan voit laittaa ajatuksiasi esim. väristä, ripsien pituudesta tai vaikkapa hieronnan kohdistamisesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisätietoja tarkastellaan usein vasta saapuessasi liikkeeseen, joten kysymykset kannattaa soittaa tai mailata, jos niihin haluaa vastauksia ennen käyntiä.

Morsiuskampauksien varaukset alkavat aina kunkin vuoden alusta seuraavalle kesälle. Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. 

VARAUSEHDOT

Saat sähköpostiisi varauksesta vahvistuksen. Jos aikaasi pitää kuitenkin muuttaa, tee se mahdollisimman pian, mieluiten peruutuslinkillä.

Ajansiirron voit tehdä myös puhelimitse.

Saat ajanvarausvahvistuksessa peruutuslinkin. Se toimii maksimissaan 48h ennen ajanvarauksen alkua. Kun linkki ei enää toimi, on aika umpeutunut, eikä peruutusta voi enää tehdä maksutta. Toivomme, että esteen sattuessa tekisit mahdollisen peruutuksen heti esteen ilmaantuessa, jotta voimme saada ajalle toisen asiakkaan. Näin pystymme pitämään hintamme kohtuullisina jatkossakin.

Liian myöhään peruutetusta (alle 48h) ajasta yrityksellä on oikeus periä 50% varatun toimenpiteen hinnasta. 

Peruuttamattomasta, käyttämättömästä ajasta, on yrityksellä oikeus periä 100%

varatun palvelun hinnasta.

HUOM! Yhtä ajanvarausta on mahdollista siirtää kaksi kertaa. Kolmannesta siirrosta veloitamme 50% toimenpiteen hinnasta.

 

Varatessasi ajan, hyväksyt nämä varausehdot.

pituuskuva.jpeg
bottom of page