Hiuspalvelut info

Tältä sivulta löydät lisätietoa kampaamopalveluista!

Hinnastot löytyvät kunkin palvelusivun lopusta.

*Vaalennuspalvelu

Vaalennuspalvelulla tarkoitamme sitä, kun hiukset halutaan kerralla mahdollisimman vaaleiksi.

Lähtökohta voi olla tummempi, tai kun edellisestä vaalennuksesta on useampi kuukausi ja selkeästi tummempaa tyvikasvua on ehtinyt kasvaa esim. puolen vuoden edestä. 

Palvelu on aina tilannekohtainen ja varaamme siihen ajan konsultaation jälkeen, joka tehdään liikkeessä (tilanteen mukaan mahdollisesti jo puhelimessa) ja on maksuton. Ajan konsultaatioon voit varata normaalisti nettiajanvarauksestamme, käymällä liikkeessä tai puhelimitse.

Aikaa projektiin varataan kerralla yleensä 3-4h, jotta kaikki muutokseen tarvittavat toimenpiteet ehditään tehdä. (Mahdollinen esivaalennus, raidoitus, puhdistus, taitot ym.)

Vaalennuksissa menemme aina hiusten kunto edellä, emmekä tee vaalennusta, jos näyttää ettei hius sitä kestä. On myös mahdollista, että projektia ei voida saattaa loppuun hiusten huonon kunnon takia. Vaalennukset ovat aina tietyllä tavalla yllättäviä, sillä meillä ei ole kristallipalloa, joka kertoisi miten väri purkautuu, mitä alta paljastuu tai miten nopeasti väri saadaan vaaleaksi.

Hiusten vaalennuksessa homma etenee siten, että vaalennusprosessin aikana ensin esiin pullahtaa punainen, sitten oranssi ja sitten keltainen. On tapauskohtaista mihin näistä vaalennuspohjista päästään yhdellä kertaa. Hius vaalennetaan niin vaaleaksi kuin on järkevää ja/tai mahdollista ja ei toivotut sävyt lopuksi neutraloidaan värjäämällä. Tummaksi värjättyä hiusta ei lähtökohtaisesti koskaan saada vaaleaksi yhdellä kertaa, tuskin kahdellakaan. Tummaksi värjätyn hiuksen kanssa on hyvä varautua, ettei hiuksista saa puhtaan vaaleaa ilman, että sen kunto vaalennuksessa enemmän tai vähemmän kärsii.

On erityisen tärkeää lopputuloksen kannalta, että kerrot meille rehellisesti värjäyshistoriasta, sillä kertomatta jättäminen voi olla kohtalokasta, kun johonkin olennaiseen tietoon ei ole voitu sen vaatimalla tavalla reagoida tai valita oikeita tuotteita. Jos olet käyttänyt hiuksiisi vaalennussuihketta, emme valitettavasti voi aloittaa vaalennusprojektia riskien vuoksi. Kysy lisää liikkeestä.

Käytämme vaalennuspalvelussa mukana aina SensiDo simplexiä tai Brazilian bond builderia, joista lisätietoa seuraavissa kappaleissa.

SensiDO Simplex Bonder

"Hajusteeton ja vegaaninen SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisen käsittelyn aikana.

SensiDO Simplex Bonder on uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

Uusi innovatiivinen teknologia suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiukset kauniin kiitäviksi ja hoidetun näköiseksi. Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen."

Näin SensiDO Simplex Bonder toimii:
Simplex Bonder sisältää bifunktionaalisen polymeerin, jolla on erityinen ketjupituus pyrrolidoni-karboksyylihapon kanssa. Tämän polymeerin erityisen ketjupituuden johdosta se suojaa ja korjaa hiuksia vaalennus- ja värjäyskäsittelyiden aikana sekä vahvistaa keratiinin proteiinisidoksia, mikä puolestaan johtaa hiuskuidun parempaan laatuun.
Polymeerin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta sillä on myös hyvin korkea affiniteetti, jonka vuoksi se palauttaa keratiinin rikkisidokset sekä jälleenrakentaa hiusten vetysidoksen. Samainen polymeeri myös palauttaa hiuksen luonnollisen hydrofobisuuden, joka tyypillisesti häviää hiuksesta kemiallisten käsittelyjen aikana.

b3 Brazilian Bond Builder

Maailmalla jo huippusuosittu hiustenhoitotuote on viimein suomessa!! Aivan uskomattoman kiiltäviksi ja terveen tuntuiseksi tekevän kampaamohoidon vaikutus perustuu sekä poikittaissidoksia korjaavaan dikaboksyylihappoa sisältävään yhdistelmään, että hoitaviin aineisiin, öljyihin ja kalvonmuodostajiin, jotka kestävät perinteisiä hoitoja pidempään hiuksissa. Hoito korjaa ja vahvistaa hiuksia sisäisesti jua antaa välittömän pehmeyden, kiillon ja terveen tunnun.

b3 Split end bonder

Lämpöaktivoituva hoitokäsittely vaurioituneille latvoille. Se sulkee haaroittuneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Tämä hoito on kuivan hiuksen paras meikki ikinä!!!

Se tekee tuskaisemmastakin pörrökasasta kiiltävän ja kertakaikkisen upean. Vaikutus kestää n. neljä viikkoa.

 

Jos aikaa pitää muuttaa tai se täytyy peruuttaa, olethan yhteydessä meihin välittömästi.

Peruutus tulee tehdä VIIMEISTÄÄN 24h ennen varattua aikaa ajanvarausvahvistuksessa tulleella peruutuslinkillä. Kun linkki ei enää toimi, on peruutusaika umpeutunut, eikä peruutusta voi enää tehdä maksutta.

Peruutuksen voi tehdä ehtojen puitteissa myös puhelimitse.

Myöhäisestä peruutuksesta yrityksellä on oikeus periä 50% varatun toimenpiteen hinnasta.

Peruuttamatta jätetystä käyttämättömästä ajasta yrityksellä on oikeus periä 100% varatun toimenpiteen hinnasta.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Hius- ja Kauneus7 - Parturi-kampaamo, ripset, meikkaukset ja perinteinen-sekä urheiluhieronta!​